Bali Wellness - 28.Mart


Pozivamo vas da nam se pridruzite u jednom od najlepsih mesta na svetu, cija priroda i nacin zivota mame sve koji zele da se kompletno opuste, telom i duhom. Zajedno cemo proci kroz tri razlicite regije ovog divnog ostvra, okusiti kranu, kupati se na najlepsim plazama, voziti bicikle kroz plantaze rize - i sve to uz svakodnevnu vezbu yoge i meditacije.

Na raspolaganju ce nam biti lokalni instruktori za jutarnju yogu, a u toku dana - za meditacijski i yoga program, sa vama je Marija Milicevic.

Marija Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U medjuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

Prvo Wellness putovanje, zajedno sa Anitom Djordjevic, odrzano je vise nego uspesno u Martu 2021. god.

Radujemo se Bali Wellness avanturi i da zajedno uzivano u sadasnjem trenutkuna mestu koje upravo to najvise zahteva.

Vreme je da vase unutrasnje ja, upozna svog unutrasnjeg putnika.
Bali je destinacija gde je nega tela i uma dolazi sasvim prirodno, pa se nas uz nas program spremamo za jedno zajednicko podmladjivanje.


Cena ture - $2199.00 CAD / 1699.00 EUR

Za rezervaciju mesta - placa se depozit od 350.00 cnd ili 250.00 EUR, do 30, Novembra ili dok ima slobodnih mesta.

  • Grupa je ogranicena na 14 osoba.
  • Ostatak uplate je do 28 Januara 2023.
  • Ukljucen prevoz od aerodroma / Sav prevoz je privatnim vozilom.
  • Smesaj je odredjen da se deli s jos jednom osobom (double/ dvokrevetne sobe).
  • U koliko zelite svoju sobu, dodatno se placa 1659.00 CAD / 1078.00 EUR

Naknadno se placa avio prezov, a mi vam mozemo obezbediti let iz Toronta, Beograda, ostalih gradova S. Amerike ili Evrope.

Za sve detalje, uplatu i vasu rezervaciju,

pozovite ANITU na 905.545.5900 ext .166 ili 061/1693969 - anita@allseasons.org


PLAN PUTA

DAN 1 - Ubud

Dolazak u hotel u bilo koje vreme u toku dana. Predvece, grupa ce se sresti sa CEO vodicem u znak dobrodoslice.

Lokalni vodic ostaje sa grupom tokom putovanja, obilazaka, vecera i slicno.
Ovo prvo vece biti ce namenjeno tome da se grupa bolje upozna i da medjusobono razmotre koja su im ocekivanja i sta bi voleli
najvise da dozive na Baliju.


DAN 2 - Ubud

Uzivajte u prvom casu jutarnje yoge sa lokanim instruktorom. Ostatak dana provodimo istrazujuci duboko duhovnu stranu Balij, sto ukljucuje posetu Hindu hramu Tirta Empul gde cemo se okupati u izvoru svete vode za koju veruju da čisti dušu od grehova i donosi mir i sklad.
Zati cemo posetiti Ganung Kawi - kraljevske grobnice u stenama ili najneobičnije groblje na Baliju s pogledom na vulkan Agung. Grobnice kralja Anaka Vungsua i njegove porodice.

Posle obilaska odlazimo na rucak u : 'Bali - community program training centar' gde se mladi poducavaju za rad u restoranima.

Predvece i uvece, vreme za yogu i meditaciju.

Dorucak/ Rucak


DAN 3 - Ubud

Juranji cas joge i zdrav dorucak.
Poseta lokalnog organskoj farmi gde ce nas sef kuhinje provesti kroz nacine spremanja i ukuse balinezanske kuhinje, kao i razlicite organzke zacine koji se koriste u ovoj tradicionalnnoj kuhinji. Imacemo priliku da posmatramo tehnike kuvanja i cime se sve od posudja tokom spremanja sluze.

Popodne rezervisano za yogu i meditaciju.

Dorucak/ Rucak


DAN 4 - Ubud/Pemuteran

Polazak iz Ubuda za Pemuteran, preko Tabanana, gde cemo se zaustaviti da posetimo jedan tradicionalni balinezanski dom u kom cemo prisustvovati lekovitoj ceremoniji. Sledi sticanje znanja o zivotu lokalaca, tokom cega cemo uciti slova i kako da pisemo balinezanskim pismom.

Nastavljamo dalje do Pemuterana gde nas ceka rucak.

Popodne i predvece rezervisano za yogu i meditaciju.

Dorucak / Rucak

DAN 5 - Pemuteran

Pocinjemo dan sa dubokim disanjem kroz vezbu balinezanske lekovite yoge, a zatim imamo zdrav dorucak.
Posle dorucka, odlazimo na lokalnu pontu odakle cemo brodicem krenuti na kratak put do ostrva Menjangan, gde provodimo dan u ronjenju na jendon od najlepsih destinacija sveta. Podvodan zivot ovog zasticenog ostrva, nece vas ostaviti ravnodusnim.

Popodne se vracamo u hotel. Predvece rezervisano za yogu i meditaciju.


Dorucak / Rucak
DAN 6 - Pemuteran/Sanur

Depart for Sanur. Enroute your first stop will be Munduk, perhaps Bali's most beautiful waterfall. Next visit Ulundanu Temple, a Balinese Hindu Temple located in the Candi Kuning highland countryside. Continue to Jatiluwih to begin a cycling trip through rice fields. On arrival in Sanur relax with a cold drink by the ocean.

Polazimo sa Sanur. Na putu do Sanura cemo se zaustaviti na jednom od najlepsih vodopada Balija - Manduk, za slikanje i kratko plivanje.
Sledece na marsuti je glavni "Vodni hram" Bali Ulun Danu, a nalazi se gotovo u centru otoka na nadmorskoj visini od 1231 metra iznad mora.
Zatim nastavljamo za Jatiluwih odakle pocinje nasa tura biciklima kroz polja rize!

Pri dolasku u Sanur, opustanje na plazi i vreme za vecernju yogu/meditaciju.

Dorucak

DAN 7 - Sanur

Start the day with a morning yoga session in view of the ocean waves. This afternoon opt for an in-depth Balinese dance class or try your hand at massage by taking an informative course.

Pocinjemo dan sa casom yoge na plazi, uz talase i miris mora. Popodne imamo izbor fakultativih tura, kao to je ucenje balinezanskog plesa ili kurs balinezanske masaze.

Dorucak

DAN 8 - Sanur

After breakfast enjoy the unique experience of doing anti-gravity yoga in a local families backyard. The rest of your day is free to explore this beach town.

Posle dorucka, odlazimo u dvoriske kuce koja pripada lokalnom yoga istruktoru, da se oprobamo tehnikom 'anty-gravity' yoga.

Ostatak dana provodimo na plazi, a predvece odlazimo na zajednicku veceru.

Dorucak


DAN 9 - Sanur

Budjenje, dorucak i odlazak iz hotela.

DorucakSvakog dana, biti ce organizovan grupni odlazak na zajednicku veceru u jednom od proverenih lokalnih restorana, sa domacom ili posebnom atmosferom u skladu sa wellness programom.
Svako ima opciju da nam se pridruzi ili da iskoristi slobodno vreme.

SMESTAJ

UBUD - Puri Bagus Jati

PERMUTERAN - Taman Sari Cottage

SANUR - Puri Santrian

*** smestaj moze biti zamenjen za slican ili bolji, u koliko grupa promeni broj putnika pred polazak

Bali Wellness - 28.Mart Products

Related Blogs

5 Things you should know about EXPEDITION CRUISING

I love Expedition Cruising!I have travelled on a small red ship from Argentina to Antartica a few years back and shortly after, to Greenland, Spitsbergen and Iceland on a ship...

View details »

Maybe you don't need one, but here is why you SHOULD have a Travel Agent

YOU MAY BE DOING A GREAT JOB BOOKING YOUR OWN VACATION ... BUT HERE IS WHY YOU MAY ACTUALLY WANT AN AGENT Quite a few people out there feel fine...

View details »